Another Zaful wishlist

by - 2:31 AMZdravo svima! Škola je uveliko počela i ova nedelja je bila paklena. Napokon stiže vikend, ali opet imam i treninge tako da nema odmora za mene još uvek.. :D
Inače da napomenem, postovi će izlaziti jednom nedeljno. Ili sredom ili petkom, sve zavisi od mene..
Za danas sam odlučila da napišem još jednu Zaful wishlistu. Napokon završavam sa ovim saradnjama tako da uveče očekujte jedan post koji nije o saradnjama!
Pogledajte Light blue blouse..
Krenimo sa postom.


Prva stvar za današnju wishlistu je ovaj sivi kardigan. Stiže jesen tako da bi mi ovo svakako trebalo. Dobra stvar je to što je ONE SIZE i plus ima ogroman popust.
Meni se jako dopada i definitivno bi išao uz sve.
Pogledajte ga OVDE/HERESledeća stvar je crna kožna jakna. Verujem da većina vas poseduje neku crnu kožnu jaknu. Ja je još uvek nemam, ali bih baš volela.
Kožne jakne idu uz sve, pogotovo ako su crne. Takođe, ovaj model ima veliko sniženje.
Pogledajte jaknu OVDE/HEREI poslednja stvar za današnji post su ove iscepane teksas farmerke. Posebno mi se sviđa kod njih to što su visokog struka, a to je dodatni plus kod mene haha. :D Obožavam farmerke sa visokim strukom. Nažalost, ima ih samo u 3 veličine. Ja nosim 28, a 29 sam jednom poručila i bile su mi velike. Tako da, videću da li ću poručiti ovaj model.. :D
Možete da ih pogledate OVDE/HERE


I to bi bilo to što se tiče ovog posta! Vidimo se u mom sledećem postu koji je btw večeras. :D Ćaooo :)

 Want to be the more fancy in this summer? Just do it!

         Discover our newest summer arrivals!

         Surprise code: ZFEN

HERE


You May Also Like

6 comments