➤ Book haul ➤

by - 1:55 AM



Zdravo svima! Kako ste danas? Ja sam odlično. Napokon su prošli ovi tmurni dani i ponovo se vratilo sunce.
Jako dugo sam imala u planu da napravim ovaj post, ali nikako da ga ubacim negde. Btw hvala na postavljenim pitanjima za Q&A u prethodnom postu.
Danas sam odlučila da vam ubacim ovaj post. Nemojte mi zameriti na kvalitetu slika, znam da su jako loše, ali trudiću se da to nekako ispravim.
Krenimo! :)



Prva knjiga je ,,Ja sam četvrti''. Ni jednu od ovih knjiga nisam pročitala pošto sam ih nedavno kupila/dobila, sem ,,I sunce je zvezda'' koju trenutno čitam. I zato ne mogu lepo da vam opišem o čemu se zapravo radi. Iz opisa knjige ću vam reći najbitnije.
Pobeglo je njih devetoro. Broj 1 su ubili u Maleziji, broj 2 su smaknuli u Engleskoj, a broj 3 su ulovili u Keniji. Taj neko je četvrti i on je sledeći.
Mislim da je ova knjiga puna iznenađenja i jedva čekam da je pročitam!



Sledeća knjiga je ,, U hladnom srcu''. Nju sam kupila u vulkanu 3 za 1000 i mislim da se ta da kažem akcija zaista isplati. Ukoliko volite da čitate kriminalističke knjige, ovu vam preporučujem. Jeste da je nisam pročitala, ali deluje jako zanimljivo.
Devojka po imenu Grejs je sasvim slučajno svedok ubistva. Ubistvo je tačno iza njene kuće. A čovek koji ubija ženu izgovara baš njeno ime.. Grejs..


Zatim, knjiga po imenu ,,I sunce je zvezda''. Kao što malopre rekoh, nju sam počela da čitam nedavno i uskoro je završavam. Verujte mi, knjiga me je OČARALA. Bukvalno, sam je za manje od 2 dana pročitala ovoliko.
Nataša je devojka koja voli nauku. Samo u to veruje. Srela je je Danijela. To nije smelo da se desi jer je očekuje deportacija na Jamajku u narednih dvanaest sati. A Danijel, sanjar koji želi da postane pesnik. Njegova porodica je iz Koreje i neće mu dozvoliti da se zaljubi u crnkinju.
Pokušala sam da vam objasnim haha.



Sledeća je ,,Ukradena sreća''. I nju sam uzela u vulkanu, 3 za 1000. Drugarica mi ju je preporučila jer kaže da je zaista odlična.
Neka vrsta trilera, pa ukoliko volite, sigurno će vam se dopasti.
Devojka po imenu Ev je plave krvi. Potiče iz veoma imućne porodice Vinslou. Svakog leta odlaze na svoje jezersko imanje. Tog leta dolazi i njega prijateljica Mejbel.Taman je pomislila da je dobila sve što je oduvek sanjala, ali kada je naišla tama ispostavilo se da i nije sve tako savršeno.

Izvinjavam se zbog kvaliteta ove slike..

Sledeća knjiga je ,,Cvetovi tame''. I nju sam uzela u akciji 3 za 1000. I to je taj komplet knjiga koji sam uzela. U pitanju je kriminalistička knjiga, a ja obožavam takve i jedva čekam da je pročitam!
Novinarka Čarli Kejts počinje da sanja snove o deci i čini joj se da počinje da gubi razum. Kada shvati da to zapravo nisu noćne more već poruke koje mogu da pomognu i njoj i deci, koja joj se priviđaju.. kada joj se u snu javi dečak i potraži pomoć, shvata da je zapravo umešana u slučaj deteta koji nikada nije rešen.


I poslednja knjiga za današnji post je ,,Mladi Šerlok Holms Hladan kao stena''. Naručila sam je preko sajta jer nikako nisam mogla da je pronađem u vulkanovoj knjižari. Obožavam Šerloka, čak sam odgledala i seriju, a ako niste obavezno je pogledajte ukoliko volite da gledate rešavanje slučajeva.
 U mrtvačnici počinju da nestaju delovi tela. Šerlok odlazi u Oksford kako bi se posvetio obrazovanju. Zašto nedostaju delovi tela? Ko stoji iza svega toga? Da li će Šerlok po prvi put naići na poraz?



I to bi bilo to što se tiče ovog posta! Nadam se da vam se dopao. Vidimo se u sledećem postu! Baaj ❤

Koje knjige vi volite da čitate?



You May Also Like

29 comments

  1. Super post! Jako mi se dopadaju knjige koje si kupila, ali ja nekako više volim teen knjige, ali i ove su savršene *-* I fotke su super, nisu uopće loše kao što si napisala :*
    Ako imaš vremena posjeti moj blog -> This is my life

    ReplyDelete
  2. Odlican post! Knjige koje se izabrala deluju zanimljivo, nisam bas veliki ljubitelj ovog zanra, ali zbog tvoje preporuke cu verovatno procitati nesto odovog u buducnosti.
    https://sofijasjourney.blogspot.rs

    ReplyDelete
  3. Odličan post <3
    Ove knjige mi se čine jako zanimljivima, nadam se da ću u budućnosti pročitati koju od ovih knjiga.
    Ja volim najviše čitati knjige koje su bazirane na životima tinejdžera i teen romane.
    Novi post kod mene!

    http://doroty4.blogspot.hr/2017/07/im-back-10-favourite-summer-songs.html

    ReplyDelete
  4. Volim čitati onako neke tinejdžerske knjige... Sve knjige su divne, post ti je predobar.♥

    Zapratila sam te, može uzvrat? ♥

    morskasirenaa.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Jako lep post, draga. Knjige su jako divne, najviše mi se dopada 'I Sunce je zvezda'.

    laAdda | 13 reasons why I love summer

    ReplyDelete
  6. Predivan post. Obožavam da čitam ali za ove naslove još nisam čula. Moram priznati da si ih predivno predstavila. Najcviše si me p rivukla sa knjigom "Cvetovi tamo". Pa ko zna, ako mi se ukaže prilika možda je proćitam :)

    ReplyDelete
  7. Odlican post i odlicne knjige :))

    Ako zelis zaprati i uzvraticu samo ostavi komentar na mom blogu :))

    Novi post https://adrianafashionpuzzle.blogspot.rs/
    https://www.instagram.com/adrianafashionpuzzle/?hl=sr

    ReplyDelete
  8. SViđa mi se tvoj izbor koji si uzela da čitaš,i sama bih sve ove knjige uzela da čitam.Ako naiđem na bilo koju od ovih zasigurno ću je uzeti!♥

    Bella Place.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. Ima ih u vulkanu, a neke od njih ima i u laguni.

      Delete
  9. Divan post <3 bas si se lepo ponovila :* i ja obozavam knjige ali u poslednje vreme nemam puno vremena zbog bebe :/

    ReplyDelete
  10. Dala si mi ideju koju knjigu da kupim! Super post!
    https://janead.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  11. Kvaliteti slika su odlični! Baš mi se sviđaju slike. Ja sam veliki obožavatelj knjiga tako da sada imam neke knjige koje bi mogla pročitati a to su ove što si objavila. Mnogo su mi dobre i interesuju me tako da bi bilo lepo kada bi ih sve pročitala tokom letnjeg.
    Objavila sam novi post,pa bi volela kad bi ga mogla pogledati. I da ukoliko želiš možeš me zapratiti. Link - http://laurevoir.blogspot.rs/2017/07/okrenite-zivot-na-salu.html Hvala!♥

    ReplyDelete
  12. Odličan post!Veliki sam fan kriminalističkih knjiga,a ova o Šerloku mi se čini najzanimljivija!♥

    Zapratite moj blog,uzvraćam-funnyandrabbits.blogspot.ba

    ReplyDelete
  13. ZNACI SAMO SAMO VIDELA BOOK HAUL I USLA SAM BRZINOM SVETLOSTI. ok, smiricu se.... xD
    Obozavam knjige, previse, i onda kad vidim ovako nesto. Aaaa
    Ok, nijednu knjigu od ovih nisam citala, ali imam sunce je zvezda i to mi je sledeca knjiga na spisku, samo da zavrsim sve bas sve od iste autorke. Sad od kad je poceo raspust, citam ne dizem glavu. I da, naravno odmah sam te zapratila, ocekujem jos ovakvih postova, da dobijem ideje za citanje ♥♥

    Inace, na mom blogu je novi post o prelepoj godini iza mene, pa obavezno pogledaj. xD
    I uclani se ako mozes. ;)
    worldarounyo.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja obožavam knjige! Veruj mi da ćeš da se oduševiš knjigom, a čitala sam i ,,Sve baš sve'' i ona me je oduševila haha. Hvala ti puno! Biće, nadam se :)

      Delete
  14. Supeer knjige! Malo više volim neke romanse i ljubavne knjige, ali možda ću nekada pročitati neku krimi knjigu, a ta će biti baš ova *U hladnom srcu* koju si nam preporučila :D

    teen-scorner.blogspot.rs

    ReplyDelete
  15. Čim sam vidjela book haul odmah si me privukla. Obožavam čitati,a ove knjige mi se sve ćčine baš zanimljive,hvala svakako na preporuci...<3
    novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ReplyDelete