5 reasons why I love fall

by - 2:56 AM



Zdravo svima! Kako ste? Pred nama je oktobar i ne znam za vas, ali meni je septembar proleteo i ne mogu da verujem da idemo već mesec dana u školu.
Malopre sam gledala Pinterest i We heart it. Obe aplikacije su prepune fall slika i to me je i inspirisalo da napišem ovaj post.
Pa krenimo. :)


Volim jesen zbog boja. Svo lišće, sve te boje tokom jeseni me očaravaju. Najviše volim kada nije toliko hladno, a ni toplo, kada ne pada kiša. Tada volim da izlazim napolje, to mi prosto prija.
Kada je takvo vreme volim da fotografišem. Već sam počela sa takvim slikama, pa ako želite da objavim neki post gde ću vam pokazati neke slike koje sam ja fotografisala, molim vas recite mi u komentarima. 



Znate li onaj osećaj kada napolju pada kiša, a vi ste ušuškani u neko toplo i mekano ćebe, slušate muziku, pijete čaj i čitate neku dobru knjigu? Verujem da kao i ja, većina vas ovo obožava.
Volim kada je sve toplo, lepo kada čujem kišu.. naravno, ne volim da baš budem na kiši, ali volim da posmatram sa prozora. Još jedan od razloga zašto volim jesen i hladnije dane..



Ovo već svi znate, ali volim da nosim đžempere, oversized dukseve, tople jakne. tokom jeseni. To me prosto čini srećnom jer volim kada mi je udobno, a svi znamo koliko su oversized duksevi udobni.
Tako daa.. :D



Znam da je ovo glupo, da se opet ponavljam, ali volim da tokom jeseni pijem čajeve, volim da isprobavam ukuse i omiljeni su mi čaj od nane, žalfije, jabuke.. koji je vaš omiljeni ukus čaja?
Takođe, ko još ne voli da pije toplu čokoladu? Pogotovo onu sa slagom preko.. yummyy. :D



Malopre sam pisala za fotografiju, ali kad bolje razmislim, trebalo je to ovde da stavim. Sada je nebitno.. kod mene, najlepše fotografije su jesenje. Opet, obožavam da slikam lišće kada skroz dobije tu naranđžasto, bordo boju. Kao što rekoh, počela sam da slikam jesenje fotografije i jedva čekam da vam ih pokažem! Takođe, kum mi je fotograf i napokon mi je pozajmio svoj fotoaparat na kratko.. :D Potrudiću se što bolje oko njih. :)



I to bi bilo to što se tiče ovog posta. Nadam se da vam se dopao. Vidimo se u nekom narednom postu. Ćaooo :)

Molim vas, predložite mi neke vaše ideje za postove. Hvala unapred. :)


You May Also Like

26 comments

  1. Divan post, draga Anastasija. Ja sam neko ko obozava jesen, bez obzira na kisne, hladne i tmurne dane, jednostavnoo ga volim,jer tada mogu da se sminkam u potpunosti, bez straha da ce se sminka razliti zbog znojenja, kao i da nosim 'full' kombinacije, sa dosta aksesoara, salova, kapa, i slicno, bez straha, da ce mi biti vruce, ponavljam. Takodje i ja volim jesen zbog toplih napitaka, doduse preferiram kafe od cajeva, ali bih ti savetovala da probas caj od jagode, nezamenljiv je. Volela bih u narednom periodu da citam dosta tvojih postova, u kojima ces ubaciti svoje jesenje fotografije.

    Visit my blog, Maleficent

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Sandra! Isprobaću čaj sigurno i napisati takav post. :)

      Delete
  2. Žalosno je što neko sa toliko pratioca krade tuđe postove i moli za ideje. Ako nemaš svoje nemoj pisati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izvini molim te, ko si ti da mi tako nešto kažeš? Mogao/la si da mi kažeš to preko pravog profila, a ne preko anonimnog komentara. Rekao/la bi to da si imao/la barem malo hrabrosti. I da, zamolila sam neke da mi napišu ideje koje bi želeli da vide na mom blogu. I ne, ne kradem tuđe postove, ali iskreno, hvala što si to napisao/la.

      Delete
  3. Predivno pises! Slike u postu su savrsene! <3

    leylaslifee.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Totally agree with you!

    https://carinazz.blogspot.com.ee/

    ReplyDelete
  5. Dijelimo iste razloge! Ja obožavam jesen i njene kišne dane!

    Zaslužuju li blogeri i youtuberi titulu “idola”? moonstears

    ReplyDelete
  6. Obožavam jesen, savršen post za ove jesenske dane! Prekrasne fotkee <3
    Novi post -> This is my life

    ReplyDelete
  7. Ja iskreno volim kišu, ali i da budem na kiši. Bez kišobrana, jakni, kabanica ili ičega drugog. Volim i da gazim po lišću. Posebno volim poslednji razlog. Jesenje fotografije su predivne!

    My blog: Ana's blogger life

    ReplyDelete
  8. Divan post, kao što sam već milion puta rekla, OBOŽAVAM JESENJE POSTOVE *-* A samim tim i jesen, iznela si odlične ali i realno tačne razloge zašto bismo svi trebali da je volimo, a naravno sa svkom stavkom se slažem pogotovo za dukseve i fotografiju *--*
    I yuppp DEFINITIVNO napravi post posvećen tvojim jesenjim fotografijama *-* <3<3<3


    Boomy's Place

    ReplyDelete
  9. Very interesting post and a lovely blog :)
    Would you like to follow each other? If you do, let me know in the comments on my blog.
    hugs
    https://darijadujovic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Mnogo zanimljiv post. Ja da budem iskrena mrzim jesen, jer ne podnosim hladnoću, ali ipak volim jesen zbog samo jedne stvari, a to je topao dom i gledanje filmova i serija :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete
  11. I mostly love fall because I get to wear some of the outfits that I can't wear during summertime because it's too hot; I get to use some beauty products that are more fit fall fall than summer; I love scented candles and fall is the best season for them; October is usually my travel month when I travel abroad. :) I also got plenty reasons to find beauty in the season of fall. :)

    Have a great weekend!

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ReplyDelete
  12. those are so cute marshmallows.. i love to watch fall in NYC mainly because there is no fall here in delhi.. :\ loved your reasons.
    Would love to follow u. doing so. ur turn now :)

    Thank you so much for your wonderful comment on my last post.

    Maybe you’d like my Black and white striped skirt

    Don’t forget to follow me on Google Plus

    Much Love
    Akanksha
    Fictitious Fashion

    ReplyDelete