Zaful wishlist

by - 11:36 AM



Zdravo svima! Kao što rekoh u prethodnom postu, ove nedelje imam 6 testova, a već smo uradili 3. Tako da, polako završavamo sve. Jedva čekam vikend! :D Mislim da ću samo danas napisati post za ovu nedelju, jedva sam stigla da uklopim ovu wishlistu i nadam se da mi ne zamerate.
Danas opet radim Zaful wishlistu. Izdvojiću nekoliko stvarčica koje su mi se dopale.
I da, pogledajte Yellow dresses.
Krenimo sa postom. :)


Prva stvar za današnju wishlistu je ovaj predivni crveni đžemper. Pre nisam volela crvene đžempere, ali ovaj mi je definitivno privukao pažnju i čini se veoma toplim i udobnim. Čak ima i rolku što znači da će vam biti još toplije.
Možete ga pogledati OVDE/HERE



Naravno, ja ne bih bila ja da vam ne bih ubacila i neki duks. Obožavam dukseve! To mi je omiljena odeća koju volim da nosim u toku jeseni i zime. Ovaj crni je baš zanimljiv. Ima i bele šare i kapuljaču što mi se baš sviđa. Takođe, imate ga u više boja.
Pogledajte ga OVDE/HERE



I poslednja stvar za ovu wishlistu su ogrlica-čokeri. Imaju veoma zanimljiv oblik i baš zato mi se i dopadaju. Najviše mi se sviđa oblik zvezde. Usput, veoma su jeftine.
Pogledajte ih OVDE/HERE




I to bi bilo to što se tiče ovog posta. Nadam se da vam se dopala wishlista i vidimo se u nekom od sledećih postova. Ćaoooo :)

You May Also Like

8 comments